Mat & Grill

Mat & Grill

Mat & Grill.I Glasrikets Älgpark har vi mat & grill och vi använder oss av närproducerade och/eller ekologiska produkter. Vårt grillhus har plats för ca 60 personer och vi har gott om sittplatser även utanför grillhuset. Där ni kan sitta och ta det lugnt eller fika.Varför inte prova att sitta och äta på våra stora stenar som finns runt dammen?

Grillhuset

Före och efter älgsafarituren kan du njuta av något att äta. Hos kan du bland annat äta nygrillad älgkorv, älghamburgare och älgpizza. Vi har även nygräddade våfflor med sylt och annat gott.Vi har dricka och glass.

Grillning

Under högsäsong grillar vi mellan kl 11:00 och 15:00. Övrig tid tänder vi grillen vid önskemål. Under lågsäsong tänder vi grillen kl 11:00 och 13:00. Vill du grilla andra tider säger du till så hjälper vi dig. Grillen används enbart för mat som är köpt hos Glasrikets Älgpark.

Allergi

Har du någon allergi går det bra att fråga personalen.

GRUPPER

Är ni en grupp och vill äta i vårt grillhus vid ert besök i Glasrikets Älgpark går det bra att beställa mat i förväg. Då kan vi ordna så att ni får er mat innan eller efter älgsafarin. Kontakta oss så tittar vi på olika alternativ och önskemål. Allergier meddelas i förväg. Observera att vi under högsäsong juli och augusti ibland kan ha svårt att ta emot stora grupper.

EGEN FIKA

Vill du ta med egen fika finns särskilda sittplatser där du kan sitta och äta i lugn och ro. Grillen och grillhuset används enbart för mat som är köpt i Glasrikets Älgpark.

Menyer

Grillning av älgkorv.

Grillad Älgkorv med Potatissallad.

 

Grillning av älgkorv.

Grillad Älghamburgare med Potatissallad

Grillning av älgkorv.

Grillad Älghamburgare med bröd

Grillning av älgkorv.

Nygräddade våfflor med sylt.